top of page
Crystal Salt
Produktet
Products Food 2.png

Kripë e Ushqimit

 • Kripë për shitës me pakicë ​

 • Kripë për shërbimin ushqimor

 • Kripë për industrinë ushqimore

Products pool salt.png

Trajtimi i ujit Kripë

 • Zbutja e ujit ​

 • Kripë për pishinë

 • Kripë pjatalarëse

Mëso më shumë
Dairy Farm

Kripë bujqësore

 • Kripë bujqësore ​

 • Kripë për ushqimin e kafshëve

Mëso më shumë

Kripë teknike

 • Kripë Peshku ​

 • Kripë per Lekure

 • Rafinimi

Mëso më shumë
Salts Massage

Spa & Wellness

 • Scrub Salt  

 • Spa dhe kripëra për banjë

Mëso më shumë
Long haul trucking

Kripë për shkrirjen e akullit

 • Kripë per Rruget​

Mëso më shumë
Products: Products
bottom of page