top of page

Partneri juaj i besueshëm i kripës 

Përpjekja për të qenë më të mirët

Kompania jonë, “ESW”, është një përpunuese dhe prodhuese e kripës shqiptare me përvojë të gjatë. Ne jemi të specializuar në përpunimin e të gjitha llojeve të kripës, megjithëse fokusi kryesor është kripa e detit.

Që nga fillimi ynë, ne jemi rritur vit pas viti, duke zgjeruar më tej aftësitë tona në përpunim, ruajtje dhe paketim. Ne kujdesemi për konsumatorët fundorë dhe gjithashtu për të gjitha llojet e bizneseve që kërkojnë produkte cilësore të kripës në proceset e tyre të prodhimit.

Çdo vit ne dërgojmë mijëra tonë kripë për klientët tanë. Produktet tona paketohen nga pako të vogla në thasë të mëdhenj dhe u dërgohen çdo ditë klientëve në vende të ndryshme.

Në vend, kompania jonë mban një pjesë të rafteve prej më shumë se 70% për produktet e kripës në shumicën e dyqaneve dhe gjithashtu ka arritur më shumë se 55% të tregut të kripës për konsum njerëzor, një arritje e përkushtimit, cilësisë dhe besimit për gati 30 vjet.

salt about_edited.jpg
bottom of page