top of page

ESW
produkte ushqimore me cilësi të lartë

Markat tona

ROSA_Salt_Spirce_Home_Category_Cooking.jpg
MARINA_Sea Salt_Home_Category_Salt.jpg
ESWProfessional_Salt_Home_Category_Salt_Business.jpg

ROSA - kripë, barishte dhe erëza

Marina - Kripë deti me cilësi të lartë

ESW Profesional

Home_Page_About.jpg

Rreth Nesh

I përkushtuar  ndaj cilësisë

Që nga themelimi i kompanisë sonë, qëllimi ynë kryesor ka qenë gjithmonë në përputhje me misionin tonë. Ofrimi i produkteve me cilësi të lartë për konsumatorët, është një prioritet për të gjithë aktorët tanë.

 

Të gjitha produktet tona prodhohen sipas standardeve të Organizatës Botërore të Shëndetësisë, ESW Ltd përputhet me standardet e certifikimit ISO, me të gjitha kërkesat rregullatore lokale dhe evropiane.

 

ESW ofron një të plotë  portofolin e produkteve të produkteve të kripës dhe gradualisht po zgjeron portofolin e saj me erëza dhe barishte.

Kontaktoni

Jeni të interesuar të bëni biznes me ESW? 
Orari ynë i punës është nga e hëna në të premte:  08:00-16:00.

Faleminderit për dorëzimin!

bottom of page